Disclaimer

Vakantie-huisje.com stelt bezoekers van de site in staat om op eenvoudige wijze de door hen gewenste informatie over vakantiewoningen in Nederland en andere vakantie gerelateerde aanbiedingen van verschillende verhuurders te verkrijgen. De consument kan de gevonden aanbiedingen onderling vergelijken en direct online reserveren bij de betreffende aanbieder.

De inhoud van de door Vakantie-huisje.com gepubliceerde content is afkomstig van derden. Vakantie-huisje.com is derhalve niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de content.

Wij zijn niet verantwoordelijk indien de producten, diensten en/of de leveranciers niet voldoen aan de door de consument gestelde verwachtingen. Het gebruiken van de website Vakantie-huisje.com is geheel op eigen risico. Vakantie-huisje.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade ontstaan door gebruik te maken van deze website.

De afhandeling van geboekte accommodatie komt geheel voor de verantwoording van de door de bezoeker geselecteerde verhuurder.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag. U kunt hiervoor gebruik maken van ons contactformulier op de “Contact” pagina.